Antakya Belediye Başkanı Savaş'a Ziyaret

 Vali Utku Acun Ortaokulu Müdürü Duran Benli ve beraberindeki heyet, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Vali Utku Acun Ortaokulu Müdürü Duran Benli ve beraberindeki heyet, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret ettiler. Savaş, göreve geldikleri günden itibaren eğitime büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda eğitim kurumlarını da ziyaret ederek tespit ettikleri eksikliklerin giderilmesi konusunda katkılar sağladıklarını belirtti. Savaş, imkanları ölçüsünde eğitim kurumlarına çeşitli konularda yardım etmeye devam edeceklerini kaydetti. Okul Müdürü Benli de, Savaş'a okullarına çeşitli konularda destek olması nedeniyle teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: