Antakya Belediyesi okullara atık pil toplama kutusu dağıttı

Antakya Belediyesi, kent genelindeki 73 okula atık pil toplama kutusu dağıttı. Antakya Belediyesi Temizlik İşleri...

Antakya Belediyesi, kent genelindeki 73 okula atık pil toplama kutusu dağıttı.
Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Türkiye Atık Pil Organize Merkezinin ortaklaşa düzenlediği projeyle, atık pilleri ayrı bir merkezde toplama imkânı sağlanmış olacak.
Geri dönüşüm kutularında atık pillerin toplanarak yeniden kullanıma sunulması sağlanarak böylelikle ekonomiye büyük katkı sağlanması hedeflenen bu uygulamada, pil toplama kampanyasında dereceye giren okullar çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 30 Nisan tarihine kadar devam edecek uygulama sonrasında en çok sayıda atık pil toplayarak birinci olan okula masa tenisi oyun masası ve takımı, ikinci olan okula futbol, voleybol ve hentbol topları ile üçüncü olan okula ise satranç takımı hediye edileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz