Antakya Belediyesi Okuma Salonuöğrencilerinin Sınav Başarısı

Antakya Belediyesi bünyesinde yer alan okuma salonunda ücretsiz öğrenim gören 120 öğrenciden 70'i çeşitli Anadolu liselerinde öğrenim görmeye hak kazandı.

Antakya Belediyesi bünyesinde yer alan okuma salonunda ücretsiz öğrenim gören 120 öğrenciden 70'i çeşitli Anadolu liselerinde öğrenim görmeye hak kazandı.

Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda öğrenim gören 120 öğrenciden 70'inin girdikleri SBS sınavı sonrasında fen lisesi, Anadolu öğretmen liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu güzel sanatlar liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, Anadolu meslek liseleri ve Anadolu imam hatip liseleri'e girmeye hak kazandıkları kaydedildi.

Reklam
Reklam

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, okuma salonu bünyesinde ücretsiz öğrenim gören ihtiyaç sahibi 120 öğrenciden 70'inin başarılı olmasının memnuniyet verici olduğunu, başarı oranının yüzde 58,33'e tekabül ettiğini ifade etti.

Başarılı olan öğrencileri gönülden tebrik eden ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini ifade eden Savaş, kıl payı puanlarla sınavda başarılı olamayan öğrencilere ise daha çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Antakya Belediyesi Okuma Salonu Eğitim Danışmanı Mustafa Akgül ise, öğrenim gören 70'inin çeşitli Anadolu liselerinde öğrenim görmeye hak kazanması memnuniyet verici olduğunu belirterek, yüzde 58,33 olan başarı oranını daha da yukarıya çekmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: