Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor

Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezon için perdelerini açıyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde oyun provalarını...

Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezon için perdelerini açıyor.
Yaklaşan kış mevsimi öncesinde oyun provalarını ve tüm hazırlıklarını tamamlayan Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocuklara ve yetişkinlere yönelik ücretsiz tiyatro oyunları sahnelemeye hazırlanıyor.
Belediye şehir tiyatrosu ekibi ayrıca bizzat okullarda sergilenmek üzere sezon boyunca 4-5-6 yaş gurubu okul öncesi öğrencilerine ücretsiz tiyatro oyunları sahneleyecek.
Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belediye Şehir Tiyatrosunun yeni sezon için sahne, dekor ve prova gibi tüm hazırlıklarını tamamladığını, kış mevsimi süresince kent insanının kültürel ve sanatsal alandaki ihtiyacını karşılamak amacıyla hem çocuklara hem de yetişkinlere ücretsiz oyunlar sahneleyeceğini ifade etti.
Başkan Savaş ayrıca, “Masal Saati” projesi ile okul öncesi eğitim görenlere yönelik, bizzat ana okullarına gitmek suretiyle oyunlar sahneleneceğini, projeyle birlikte 4-6 yaş gurubu çocukların pedagojik eğitimine katkı da bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz