Antakya Belediyesi'nden Yılbaşı Denetimleri

 Antakya Belediyesi Zabıta Müdürülüğüne bağlı ekiplerin yılbaşı nedeniyle gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik olarak yaptığı denetimlerini artırdığı bildirildi.

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürülüğüne bağlı ekiplerin yılbaşı nedeniyle gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik olarak yaptığı denetimlerini artırdığı bildirildi. Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin ilk etapta piliç, yaş pasta imalatı ve satışı yapan işletmelerde denetimlerde bulunarak gıdaların tazelikleri, ambalajları, imal ile son kullanma tarihlerini gözden geçirdiği belirtildi. Açıklamada üretimi yapılan gıdalarda kullanılan malzemeleride kontrol eden ekiplerin, özellikle imalathane yapılan mekanlarda temizlik ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ettiği kaydedildi. Zabıta Müdürülüğü ekiplerinin yılbaşı gecesi de dahil olmak üzere 24 saat süreyle görev yaparak denetimlerini sürdüreceği, herhangi bir ihtiyaç halinde vatandaşların 444 12 06 Halkla İlişkiler veya 153 Alo Zabıta telefonlarını arayabilecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: