Antakya’nın Estetiğine Çiçek Katkısı

Antakya Belediyesi, kent estetiğini güzelleştirmek için kavşaklara ve refüjlere lale ve mevsimlik çiçek ekiyor. Belediye...

Antakya Belediyesi, kent estetiğini güzelleştirmek için kavşaklara ve refüjlere lale ve mevsimlik çiçek ekiyor.

Belediye ekipleri son olarak kavşak düzenlemesi yapılan bölgelere ve parklara lale, sümbül, menekşe ve karagöz çiçekleri ekti.

Çevre odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerini sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentin yeşil görüntüsünü devam ettirebilmek adına bulvar, kavşak ve refüjlere mevsimine göre çiçek diktiklerini söyledi.

Mevsim şartlarını dikkate alarak çiçekleri ektiklerini aktaran Başkan Savaş “Belli bir süre sonra boy veren, çiçek açan bitkiler kentimizin güzelliğine ayrı bir renk katıyor. Amacımız şehrimizin daha modern ve güzel bir görünüme kavuşması. " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: