Antalya, 2016 Expo için tanıtım atağına geçti

Paris’te geçen ay Expo bayrağını devralan Antalya, tanıtım atağına geçti. Expo 2016 Antalya İcra Kurulu...

Paris’te geçen ay Expo bayrağını devralan Antalya, tanıtım atağına geçti. Expo 2016 Antalya İcra Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda, Aralık ayında İstanbul’da düzenlenen ‘Türkiye-Afrika Ortaklığı Bakan Düzeyinde Gözden Geçirme Konferansı’ ve ‘FlowerShow-Türkiye Süs Bitkileri Fuarı’na katılım sağlanarak etkin tanıtım gerçekleştirildi.
Expo 2016 Antalya İcra Kurulu Üyesi ve Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Osman Bağdatlıoğlu, 16 Aralık'ta düzenlenen ‘Türkiye-Afrika Ortaklığı Bakan Düzeyinde Gözden Geçirme Konferansı’na 9 metrekarelik bir info-stand ile katılarak tanıtım yaptıklarını söyledi. Konferansta pek çok Afrika ülkesinden bakan düzeyinde katılım olduğunu belirten Bağdatlıoğlu, “Etkinlikte söz konusu ülkelerin dış misyon temsilcileri ile de temas kurma imkanı bulduk. Bu bağlamda, bahse konu etkinlik yoluyla Afrika ülkelerinin ülkemizde görevli üst düzey temsilcilerine Expo 2016 Antalya’nın tanıtımını yaptık. Konferans dahilinde, ‘Expo 2020 İzmir’, ‘THY’, ‘Havelsan’, ‘Denizcilik Müsteşarlığı’, ‘Savunma Sanayi Müsteşarlığı’ ve ‘Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı da birer info-stand ile yer aldı.” bilgilerine verdi.
15-18 Aralık tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘FlowerShow Türkiye Süs Bitkileri Fuarı’na da Süs Bitkileri Tanıtım Grubu ve Expo 2016 Antalya’nın toplam 40 metrekarelik bir stand ile katılım sağladığını aktaran Bağdatlıoğlu, fuarda Süs Bitkileri Tanıtım Grubu ve 'Expo 2016 Antalya’nın tanıtımı yapılarak, ‘Expo 2016 Antalya Semineri’ düzenlendiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz