Antalya Akvaryum 500 Bininci Yabancı Turistini Ağırladı

Antalya Akvaryum 500 bininci yabancı ziyaretçisini sürpriz bir etkinlikle karşıladı. Akvaryumu ziyaret en 500 bininci...

Antalya Akvaryum 500 bininci yabancı ziyaretçisini sürpriz bir etkinlikle karşıladı. Akvaryumu ziyaret en 500 bininci Tataristan asıllı aileye ‘Ömür boyu ücretsiz ziyaret’ bileti ile çeşitli hediyeler verildi. Antalya Akvaryum bahçesinde düzenlenen törene Akvaryum Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Atılgan, İrfan Demirok, Cüneyt Alpgüven, Genel Müdür Kemal Kumkumoğlu ile Satış Pazarlama Müdürü İsmail Arık katıldı. Akvaryum Yönetim Kurulu üyesi İrfan Demirok, Türkiye ‘de ziyaret edilen yerler arasında ilk 5 içinde olduklarını ifade etti. Antalyalılar için önemli bir cazibe alanlı oluşturduklarını da belirten Demirok konuşmasını şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

“Antalya Akvaryum uluslar arası arenada önemli bir cazibe alanı oluşturuyor. Topkapı Sarayı, Ayasofya gibi önemli ziyaret yerlerinin içinde bulunduğu alanda ilk 5’te yer alıyoruz. Aspendos ve Perge yıllık 390 bin ile 410 bin civarı ziyaretçi ağırlıyor. Biz 10 ayda 500 bininci ziyaretçiyi ağırladık. Hedefimiz Eylül ayında 1 Milyonuncu ziyaretçileri ağırlamak” dedi.

500 bininci ziyaretçi olan İnşaat işçisi baba Vitali Ostashka, banka memuru anne Natalia Ostashka ve kızı Elizavete Ostashka'ya sembolik bileti yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. Akvaryum yönetiminden hediyesini alan aile tekrar geleceklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. (CE)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: