Antalya BŞB ilk transferini yaptı!

Beko Basketbol Ligi'nin güçlü takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk transferini, Ankara Casa TED Koleji'nden Önder Külçebaş'ı transfer ederek yaptı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Antalya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Başkanı Recep Tokgöz ve yeni transfer 28 yaşındaki forvet oyuncusu Önder Külçebaş katıldı.

Başkan Tokgöz, Önder'le anlaşarak sezonun ilk transferini yaptıklarını, gelecek hafta da iç transferi tamamlayacaklarını bildirdi. Oyuncuları Ersin Görkem ve Can Akın'la anlaşmaya çalıştıklarını kaydeden Tokgöz, "Yabancı transferleri daha belirlemedik. Önceliğimiz yerli transferleri tamamlamak. Bu yıl 5 veya 6 yerli ile 3 yabancı oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce sırasıyla 4 yıl Galatasaray, 4 yıl Banvitspor ve son olarak da 2 yıl CASA TED Koleji'nde oynayan 2.05 metre boyundaki forvet oyuncusu Önder Külçebaş ise artık Antalya Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için çalışacağını söyledi.

Büyükşehir'in iki yıldır iyi bir form grafiği yakaladığını kaydeden Külçebaş, "İnşallah yeni kulübümüzü daha iyi yere getireceğiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Önder Külçebaş, kendisini bir yıllığına Antalya Büyükşehir Belediyesporlu yapan imzayı attı.