Antalya-Burdur Karayolundaki Kaza

Burdur Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, sağlık ekiplerine Antalya-Burdur karayolundaki kazaya hızla müdahale etmeleri dolayısıyla teşekkür etti.

Burdur Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, sağlık ekiplerine Antalya-Burdur karayolundaki kazaya hızla müdahale etmeleri dolayısıyla teşekkür etti.

Şenbayram, yaptığı yazılı açıklamada, 26 Haziran Salı günü Antalya-Burdur karayolunun Boğazköy yakınlarında iki servis minibüsünün kaza yaptığı ihbarını alan 112 Acil Servis ekiplerinin, 20 kilometre uzaklıktaki kaza yerine 5 dakika içerisinde ulaştıklarını belirtti.

Acil Servis ekiplerinin hemen triaj çalışmalarına başladıklarını ifade eden Şenbayram, daha sonra 12 yaralıdan birini hava ambulansı ile Antalya'ya, diğer hastaların da Antalya ve Bucak'taki hastanelere sevk edildiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yaralılara zamanında yapılan müdahale ve hastanelere yapılan sevk ile can kaybının önlendiğini vurgulayan Şenbayram, sağlık ekiplerine kaza yerine çok kısa sürede ulaşmaları, gereken müdahaleleri hızlı ve doğru bir şekilde uygulamaları dolayısıyla teşekkür etti.

Muhabir: Halim Akça

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: