Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Bizim parti zor bir partidir. Antalya CHP adına zor bir arena. Yeni başkan iyi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Bizim parti zor bir partidir. Antalya CHP adına zor bir arena. Yeni başkan iyi niyetini gösterirse sonuna kadar desteklerim" dedi.

Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladı, belediye çalışmalarını anlattı.

Programın ardından gazetecilerin CHP Antalya İl Kongresi ile ilgili sorularını yanıtlayan Akaydın, kongrenin sonucundan memnun olduğunu, yeni başkan Devrim Kök'ün iddialı, hırslı, barışçıl ve genç biri olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kök'e çalışmalarında başarı dileyen Akaydın, "Bizim parti zor bir partidir. Antalya CHP adına zor bir arena. Yeni başkan iyi niyetini gösterirse sonuna kadar desteklerim" diye konuştu.

Akaydın, Kemer İlçe Kongresi'nde söylediklerinin duygu halini yansıttığını ifade ederek, şunları söyledi:

"3 yıl boyunca hiç hak etmediğim tavırlarla karşı karşıya kaldım. Bu tavırları yaratanların kim olduğu belli. Bunları da geçen ay ilan ettim. Yaşadığım entrikaları, işkenceleri halkımla, partililerimle paylaştım. Tabi bu benim kavgacılığım olarak yorumlandı. Bir sorunu çözmek için kavga benim son yöntemimdir. Ama iş kavgaya dökülürse kavgayı iyi bilirim."

Bir gazetecinin CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın il kongresinde delegelere müdahale ettiği iddialarını nasıl değerlendireceği yönündeki soru üzerine Akaydın, şöyle konuştu:

"Hiç bir zaman bir siyasi parti lideri, hem dünyada hem parti geleneğinde, Atatürk'ten Erdal İnönü'ye bir kongre sürecinde delegenin inisiyatifine bu derece müdahale etmemiştir. Bence doğru olanı bırakın genel başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarının bile bu sürece çok aktif müdahale etmeleri doğru değil."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz