Antalya Büyükşehir Belediyesi Isparta’ya Gidiyor

2012 - 2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, on beş günlük kamp dönemini Isparta’da...

2012 - 2013 sezonu hazırlıklarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, on beş günlük kamp dönemini Isparta’da geçirecek.

Transfer dönemini tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi kamp için Isparta’yı seçti. 2 Ağustos Perşembe günü sabah yola çıkacak olan Antalya temsilcisi, 15 gün burada çalışacak.

Kamp öncesi değerlendirmelerde bulunan Antrenör Altar Tunçkol, “Hakan Demirel ve Xavier Gibson transferleriyle birlikte kadromuzu tamamladık. 2 Ağustos Perşembe günü sabah kamp için Isparta’ya gidiyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Türk oyuncularımız ve altyapımızdan aldığımız genç oyuncularımızla birlikte sabahları kondisyon akşamları da taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacağız. Amerikalı oyuncularımız 15 Ağustos’ta aramıza katılacakları için kamp programına dahil olamadılar. Isparta kamp döneminin ardından Antalya’ya dönüp, yabancı oyuncularımızla birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: