Antalya Devlet Opera Ve Balesi Yeni Yıl Konseri Verecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) 2012 yılına konserle veda edeceği bildirildi.

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) 2012 yılına konserle veda edeceği bildirildi.

ANTDOB'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, orkestra ve korosunun yanı sıra çocuk korosu ve çocuk orkestrasının da sahne alacağı "Yeni Yıl Konseri"nde sanatseverleri güzel bir gece yaşatılması hedefleniyor.

Konser 29 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde izlenebilir. 10 TL ve 7 TL-den satışa sunulan yeni yıl konserinin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki ya da Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra "www.dobgm.gov.tr" adresinden de online olarak alınabilir.

Reklam
Reklam

Yeni Yıl Konserinde ANTDOB orkestrasını Şef Hakan Kalkan yönetecek, koro şefi ise Mahir Seyrek olacak. Gecede solist olarak soprano Esra Arslantürk, mezzo soprano Ebru Kaptan ve bariton Ümit Burak Tekinay sahne alacak.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz