Antalya Devlet Tiyatrosu Perdesini Çocuklar İçin Açtı

Antalya Devlet Tiyatrosu’nun(ADT) sezonda çocuklarla buluşturduğu ilk oyunu olan 'Tıngır Mıngır Ülke’, büyük ilgi gördü.Deprem...

Antalya Devlet Tiyatrosu’nun(ADT) sezonda çocuklarla buluşturduğu ilk oyunu olan 'Tıngır Mıngır Ülke’, büyük ilgi gördü.

Deprem gerçeğini, eğlenceli ve öğretici bir yaklaşımla anlatan ‘Tıngır Mıngır Ülke’ adlı çocuk oyunu, tahtını kaybetmek istemeyen bir kralın bilgisizliği ve korkularının komikliği üstüne kurgulanırken, aynı zamanda depremden korunmanın yöntemlerini de çocukların algı düzeyi gözetilerek ortaya koyuyor.

Kazım Güçlü’nün yazdığı Mustafa Gürkan Görbil’in yönettiği oyunda, Özlem Şendinç,Gökçehan Yazıcı, Gülbahar Bozkurt, M.Okan Kağnıcı, Gökhan Sevimli, Gökhan Güvenatam ve Kerim Güngör rol alıyor.

Reklam
Reklam

Oyun Şubat ayı süresince her Salı saat 11:00, her Pazar saat 14:00’de Haşim İşcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: