Antalya Emniyet Müdürlüğünden Asat Güvenlik Personeline Eğitim Semineri

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT)Genel Müdürlüğü'nde görevli 60 özel...

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT)Genel Müdürlüğü'nde görevli 60 özel güvenliğe eğitim semineri verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Sedat Erem, Yabancılar Şube Müdürü Ozan Akkuş, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliğinde görevli Uzman Psikolog Nihan Tezer tarafından özel güvenlik personeline "Özel Güvenlik Mevzuatı", "Öfke Kontrolü", "Etkili İletişim" konularında bilgiler verildi.

Kamu güvenliğinin sağlanması adına olaylara müdahalede olay yerinin korunması ve delillerin karartılmamasının önemi vurgulanarak, özel güvenlik personelinin görevleri esnasında daha hassas davranarak, insanlarla empati kurarak çalışması gerektiğine dikkat çekildi. Özel güvenlik elemanlarının polis ve jandarma ile koordineli olarak çalışmasından dolayı suçlarla mücadelede ve suçun önlenmesinde başarı kaydedildiği vurgulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: