Antalya Halk Ekmek'ten "ekmeğimiz Temiz" Açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ertuğrul Atasoy, ürettikleri ekmeklerin hijyen açısından temiz olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ertuğrul Atasoy, ürettikleri ekmeklerin hijyen açısından temiz olduğunu söyledi.

Atasoy, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde "damacana suyu"nda yaşanan hijyen sorununun diğer gıda tüketim maddelerinde de dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Türk toplumunun ana besin maddesi olan ekmeğin, yapımında da bir uygunsuzluğun olup olmadığı yönünde vatandaşlarda bir tedirginliğin oluştuğuna işaret eden Atasoy, Halk Ekmek'in Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri yönetmeliğine göre üretim yaptığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Ekmek üretiminin sıkı denetimler ve kontroller altında yapıldığını ve ilgili kurumlar tarafından da denetlendiğini anlatan Atasoy, "Ekmeğimiz temiz. Antalyalının içi rahat olsun. Ekmeklerin üretim koşulları kadar dağıtım koşulları da yenilendi. Ekmeğimiz el değmeden, sürekli sterilize edilen ekmek taşıyıcı araçlarımıza yerleştiriliyor. Rafta yerini bulana kadar el değmiyor" dedi.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz