Antalya Kent Konseyi Üyeleri Konyaaltı Belediyesini Ziyaret Etti

Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. 

Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, ziyarette yaptığı konuşmada, Konyaaltı Belediyesi olarak yapılan kaldırımları, yolları ve parkları engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde tasarladıklarını kaydetti. Sokaklara hassasiyet gösterdiklerini ve Konyaaltı Belediyesi hizmet binasını da bu anlayışla inşa ettiklerini belirten Böcek, Antalya'ya örnek olacak şekilde hizmet binasında merdivensiz giriş katı ve engelli tuvaletleri gibi unsurlara dikkat ettiklerini vurguladı. Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde engelli vatandaşlar için sesli kütüphaneye yer verildiğini ifade eden Böcek, engelli danışma merkezinin de Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmete açıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: