Antalya Kepez’de iki açılış gerçekleştirildi

Antalya’nın Kepez ilçesinde hizmet verecek olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kepez Koordinasyon...

Antalya’nın Kepez ilçesinde hizmet verecek olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kepez Koordinasyon Merkezi’nin açılışları gerçekleşti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez ilçesi sınırlarında yapımı tamamlanan ve yaklaşık bir ay önce hizmet vermeye başlayan Habibler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılışa CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Mustafa Akaydın, çok önemsediği bir halk projesini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu ifade etti. Ağız ve diş sağlığı merkezinin ücretsiz olarak hizmet vereceğini hatırlatan Akaydın, "Merkezde diş tedavisi ve tarama yapılacak, eğitim hizmetleri verilecek. Bu hizmetleri okullara götüreceğiz ve aileleri bilgilendireceğiz." dedi.
Çocukların diş hekimi korkusunu yenmesi için psikologlar aracılığıyla da eğitimler vereceklerini kaydeden Başkan Akaydın, "Bu merkez yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım. Bir aydır hizmet veriyor. 5 diş hekimi olmak üzere 15 kişilik bir ekiple hizmet vereceğiz. Bin 200 çocuğa hizmet götürüldü. 5 bin 200 çocuğa işlem yapıldı. Kepez ve Antalya halkına hayırlı olsun. Burada tüm hizmetlerin ücretsiz olarak halka verileceğini müjdeliyorum." diye konuştu.
Daha sonra Kepez Koordinasyon Merkezi’nin açılışına geçen Mustafa Akaydın, ilçedeki ekonomik ve sosyal yoksunluk içindeki vatandaşlar tespit edilerek, gereken yardımların bu sayede gerçekleştirileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz