Antalya Trafik Platformu Toplandı

Antalya Trafik Platformu Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Başkanlığında toplandı.Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında Valilikte gerçekleştirilen...

Antalya Trafik Platformu Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Başkanlığında toplandı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Vali Yardımcısı Fuat Ergün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Akdeniz Üniversitesi ve ilgili kurumlardan yetkililer katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda, kazaların nedenleri, önlemek için yapılması gerekenler kapsamında Antalya’daki elektronik denetleme sistemi ile ana kavşaklardaki trafik düzenlemeleri ve kavşakların daha güvenli hale getirilmesi için yapılan fiziki çalışmalar anlatıldı.

Reklam
Reklam

Vali Ahmet Altıparmak, şehirde kaza olan bazı kara noktalar bulunduğunu, bu noktalarla ilgili sürekli şikâyet aldıklarını belirterek, bu noktaların tespiti için talimat verdiğini bildirdi. İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak, elde edilen teknik ve bilimsel veriler ışığında onlarca kavşakta yeni düzenleme yapıldığını ifade eden Vali Altıparmak, kazaları asgariye indireceklerini belirtti. Vali Altıparmak, “Ölümlü, yaralanmalı kazalar dikkat ettiyseniz azaldı, inşallah sonlandıracağız. Çok bariz şekilde insan hatasına dayanmadığı sürece fiziksel hataları sıfırlamak gibi bir önceliğimiz var. Bu konuda işbirliği yapan üniversite, belediye, karayolları, emniyete teşekkür ediyorum. Arkadaşlar İyi bir çalışma çıkardı" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz