Antalya Uluslararası Koro Festivali Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Antalya Uluslararası Koro Festivali devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Antalya Uluslararası Koro Festivali devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Smarts Organizasyon ile birlikte gerçekleştirdiği 5'inci Antalya Uluslararası Koro Festivali, AKM Aspendos Salonu'nda sürüyor. Festivalin ikinci gününde İstanbul Kültür Üniversitesi, Amadeus Müzik Okulu Çocuk Korosu, Sırbistan'dan Obilic Akademi Korosu, Bulgaristan Angel Manolov ve Almanya'dan Limburger Domsingknaben Gençlik Korosu söyledikleri şarkılarla izleyenlere güzel anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

Festival dolayısıyla Antalya'da bulunan koroların şefleri ve festival komitesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti.

Akaydın, Antalya'da 6 ülkeden koro grubunu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bizim için çok özel bir festival. Antalya'yı bir kültür ve sanat kenti yapmak için kültür ve sanata büyük önem veriyoruz" dedi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: