Antalya Yağmura teslim…

Antalya kent merkezinde yağmurla birlikte alt yapının bir kez daha yetersiz kaldığı gözler önüne serildi.

Antalya ve çevre ilçeler bir kez daha yağmura yenik düştü. Kentte cadde ve sokaklar sular altında kalırken, çok sayıda otomobil yolda kaldı. İtfaiye ekipleri yolda kalan vatandaşları kurtarmakta yetersiz kaldı. Muratpaşa Bölgesi ve Kepez’de adeta dereyi andıran görüntüler ortaya çıktı. Burhanettin Onat Caddesi, Muratpaşa Belediyesi önü ile Kepez Bölgesi Gazi Bulvarı üzerinde vatandaşlar araçların içinde mahsur kaldı. Otomobilleri suda kalan vatandaşlar belediyeye öfke kusarken, “Dünya kenti diyorlar, şöyle alt yapı, böyle yol yaptık diyorlar. Ancak gelin görün ki olan her zamanki gibi yine bizlere oldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Bir programına katılmak için lara bölgesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Osman Çetin'in de şahit olduğu yağmur sebebiyle trafiğin kilitlenmesiyle ilgili olarak " Antalya'yı yıllardır yöneten siyesi anlayışların yerel yönetime yaklaşımı bu yağmur sonrası oluşan tabloda da açıkça görülmektedir. Kamuoyunda alt yapı ile ilgili yaptıkları çalışmalarından bahseden belediye başkanlarının 2 günlük yağış sonrası ortaya çıkan yağmur suyu drenaj sıkıntısını görmelerini tavsiye ediyorum. Her yağıştan sonra Antalya'nın bu sıkıntıları yaşamasının sorumlularının çıkıp kamuoyunu bilgilendirmesini istiyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: