Antalya Yazdan Kalma Bir Gün Yaşıyor

Türkiye'nin tamamına yakın bölümü soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girerken, Antalya'da bugün termometreler 25...

Türkiye'nin tamamına yakın bölümü soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girerken, Antalya'da bugün termometreler 25 dereceyi gösterdi.

Dün akşam yağan yağmurun ardından sabaha güneşle uyanan Antalya'da vatandaşlar güzel havanın tadını çıkardı. Ülkenin doğusunda bazı bölgelerde okulların kar ve tipi sebebiyle tatil edilmesine ve hatta kar yağışının Antalya-Konya sınırında da etkili olmasına rağmen Antalya yazdan kalma bir gün geçirdi. Paltoların bir günlüğüne de olsa çıkartıldığı, açık hava kafelerinin dolduğu, sahillerin çocukların kumdan kaleler ve uçurtmalarına ev sahipliği yaptığı kentte güzel havanın önümüzdeki birkaç gün daha devam edeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: