Antalya'da 100 Yetim Çocuğa Kıyafet Ve Gıda Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri(İHH) Derneği Antalya şubesi hayırseverlerin katkılarıyla 100 yetim çocuğa kıyafet ve gıda...

İnsan Hak ve Hürriyetleri(İHH) Derneği Antalya şubesi hayırseverlerin katkılarıyla 100 yetim çocuğa kıyafet ve gıda yardımı yaptı.

Derneğin her yıl şubat ve mart aylarında düzenlediği ‘yetim buluşması’ kampanyasıyla yetim çocukların yüzü güldü. Kepez Kent Ormanı’nda sabah kahvaltısı ve ardından çocuklara kıyafet ve gıda yardım paketi dağıtıldı.

Kent Ormanı’ndaki gıda ve kıyafet yardımı dağıtımına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun da katıldı. Her yıl kış ayında düzenlenen söz konusu kampanyayla yetim çocukların ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Tütüncü, "Yardım sever vatandaşların katkılarıyla alınan mont, kazak, pantolon gibi kıyafetler yetim çocuklar için önem teşkil ediyor. Kepez Belediyesi olarak bu tür insanı yardım kampanyalarına her zaman destek oluyoruz."

Reklam
Reklam

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Yetim Birliği Başkanı Abdülkadir Ağlamaz da 100 yetim çocuğun ve yakınlarının, yaptıkları yardımlarla mutlu olduğunu belirtti. Ağlamaz, programda Tütüncü’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Mescid-i Aksa’nın maketini takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: