Antalya'da 2012 ATV motor safari turları başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ATV motor safari turları başladı. Safari turcuları 2012 yılında 10 bin turiste...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ATV motor safari turları başladı. Safari turcuları 2012 yılında 10 bin turiste ATV motorla safari turuna çıkarmayı hedefliyor.

Unser Tour Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Aziz Günyeli, geçen yıl 7 bin 300 turisti Antalya bölgesinde safari turuna çıkardıklarını söyledi. ATV motorları ile safari turuna çıkmayı genelde Rus ve Orta Avrupa'dan gelen turistlerin tercih ettiğini belirten Günyeli, son 2 yıldır Norveç ve İsveçli turistlerin de turlara ilgi göstermeye başladığını kaydetti. Turlara en fazla ilgiyi Rusların gösterdiğini söyleyen Günyeli, Rus ve Baltık ülke vatandaşlarının safari turunda zorlu ve maceracı parkurlarda motor kullanmayı sevdiğini söyledi. Günyeli, "Bu sene 10 bin turiste ATV motorlarıyla safari turuna çıkarmak istiyoruz. Müşteri çoğunluğunu birinci sırada Ruslar oluşturuyor. Rus pazarı genelde mart ayı sonunda belli oluyor. İkinci sırada başta Almanlar olmak üzere Orta Avrupa ülkeleri yer alıyor. Yerli turistler de safari turlara ilgi gösteriyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz