Antalya’da ‘81 İle 81 Ak Orman’ Projesi

AK Parti Antalya Kadın Kolları ’81 ile 81 AK Orman’ projesi kapsamında Duacılar köyünde oluşturulan...

AK Parti Antalya Kadın Kolları ’81 ile 81 AK Orman’ projesi kapsamında Duacılar köyünde oluşturulan AK Kadınlar Ormanına 56 bin fidan dikimine başladı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Kadın Kolları üyesi kadınların ’81 ile 81 AK Orman Projesi kapsamında fidan dikimi Kepez İlçesine bağlı Duacı köyünde gerçekleştirildi. 19 ilçenin kadın kollarının katıldığı fidan dikimine destek için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti İlçe teşkilatları başkanları katıldı.

Toprağa ilk fidanı diken AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan AK Parti Kadın Kollarının yaklaşık 3,5 milyon kadın üyesi olduğuna değinerek “Her türlü fedakarlığı göze alarak her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış AK Partili kadınlar bugün burada arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlanıyor. AK Parti kadın kolları olarak üye sayımızı ‘Bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut’ sloganı ile taçlandırmak istedik. Projeye ‘AK Kadın Ormanı’ adı verildi. Proje kapsamında 81 ilimizde her kadın üye adına bir ağaç dikilecek ve AK ormanlar yeşerecek” dedi.

Reklam
Reklam

Antalya’da 56 bin AK Partili kadın üye bulunduğunu kaydeden Tezcan, 56 bin fidan dikeceklerini belirtti. Türkiye’nin dört bir yanını, 81 ilini bu proje ile ağaçlandırıp yeşerteceklerini ifade eden Tezcan, “AK Partili kadınlar olarak sadece siyaset yapmıyor, toplumu bilinçlendirmek ve topluma faydalı kazanımlar sağlamak için de projeler yürütüyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Antalya Kadın Kolları üyeleri orman alanına fidan dikti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: