Antalya'da AK Parti sevinci

Adalet ve Kalkınma Partisi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da birinci parti çıktı. Bu durum AK Parti destekçisi binlerce vatandaşı sevince boğdu.

Sandıkların açılması ile birlikte Hasan Subaşı Caddesi'ndeki AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen partililer, müzikler eşliğinde eğlendi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketinde AK Parti'nin birinci çıkması partilileri coşturdu. İl binası önüne yerleştirilen dev ekranla sonuçları takip eden partililer, marşlar söyleyerek, zafer kutlaması yaptı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

"BU YARIŞ VATANDAŞLARA HİZMET YARIŞIDIR"

Antalya milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, konuşması sırasında vatandaşların 'Deniz Baykal çatlasın' sözü üzerine, "Biz, rakiplerimizin yenilmesiyle zevk alan bir parti değiliz. Bu seçimlerde tekrar iktidar olduk. Bu yarış vatandaşlara hizmet yarışıdır" dedi. Son seçimle birlikte daha da güçlendiklerini söyleyen Şahin, "Parlamento açıldığı zaman ilk önce TMBB başkanımızı, daha sonra da cumhurbaşkanımızı seçeceğiz" dedi. Şahin'in bu sözü üzerine Antalya İl Teşkilatı önünde bekleyen vatandaşlar, "Çankaya Gül'ündür" diye bağırdı.

Reklam
Reklam

Konuşmasından sonra Mehmet Ali Şahin, dinlenmek üzere evine geçti.

İHA