Antalya’da Avrupa Caz Esintileri

Alman Pablo Held Caz Üçlüsü Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) sanatseverlerle buluşacak.İzmir Goethe Enstitüsü, Akdeniz Üniversitesi AB...

Alman Pablo Held Caz Üçlüsü Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) sanatseverlerle buluşacak.

İzmir Goethe Enstitüsü, Akdeniz Üniversitesi AB Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM) işbirliği ile 12 Mart’ta düzenlenecek etkinlikte, Pablo Held Trio Caz Grubu, Antalyalı sanatseverlerle buluşacak.

İzmir’de düzenlenen “Avrupa Caz Festivali”ne davet edilen Pablo Held Trio Caz Grubu, Alanya’da faaliyetlerini sürdüren “Alaturka Journal”in de katkıları ile Antalya’da ilk kez sahne alacak.

Üç kişilik genç caz grubu, özel doğaçlama yeteneği ile tanınırken, gruba adını veren caz piyanisti Pablo Held, 2005 yılından bu yana Almanya’da caz sevenlere konserler veriyor.

Reklam
Reklam

AKVAM’ın 10’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ücretsiz konsere tüm sanatseverlerin davetli olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz