Antalya'da Babalar Ve Çocukları, "anneler" Için Yarıştı

Antalya'da Anneler Günü dolayısıyla, baba ve çocukların katıldığı "Pasta Süsleme Yarışması" düzenlendi.

Antalya'da Anneler Günü dolayısıyla, baba ve çocukların katıldığı "Pasta Süsleme Yarışması" düzenlendi.

Antalya Deepo Outlet Center'daki yaş pasta süsleme yarışmasına katılan babalar ve çocukları, annelere en güzel pastayı yapmak için ter döktü.

Yarışmacı 14 baba, çocuklarının da yardımıyla 30 dakika içinde, önlerinde hazırlanan malzemeleri kullanarak, en güzel görünüme sahip pastayı yapmak için mücadele etti.

Jüri üyeleri pastaları tek tek inceledi. 14 pasta içinden 5'i, ilk değerlendirmeye girmeye hak kazandı. İkinci değerlendirmenin sonunda Murat Ünal ile 3 yaşındaki oğlu Can Tuğra, birinciliği elde etti.

Reklam
Reklam

Murat Ünal, eşinin sürekli evde kurabiye ve pasta yaptığını belirterek, kendisinin ona yardım ederken pasta yapmayı öğrendiğini, bu konulara yabancı olmayan bir baba olduğunu söyledi.

Muhabir: Yusuf Karadağ - Şamil Kahveci / Leyla Ataman Koyuncuoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: