Antalya’da bin 900 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Antalya polisinin düzenlediği operasyondan piyasaya sürülmek üzere olan bin 900 adet gümrük kaçağı cep telefonu...

Antalya polisinin düzenlediği operasyondan piyasaya sürülmek üzere olan bin 900 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri bir şahsın İstanbul’dan Antalya’ya gümrük kaçağı cep telefonu getireceği bilgisini aldı. Ö.K.’nin kullandığı otomobili şehir girişinde durduran ekipler yaptıkları aramada bin 500 adet cep telefonu ele geçirildi. Gümrük kaçağı olduğu tespit edilen cep telefonlarına el koyan ekipler gözaltına alınan Ö.K.’nin ifadesi doğrultusunda İstanbul’dan kargoyla gönderilmiş 400 adet telefonu daha ele geçirdi. Telefonların Antalya’daki satıcılara verileceği belirlendi. Zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz