Antalya'da cinayet

Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, kavga eden gruba müdahale ettiği esnada aldığı 3 bıçak darbesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Antalya İl Özel İdaresi Lojmanları çıkış kapısı önünde meydana geldi. Ailesi ile birlikte lojmandan çıkan Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier, çıkış kapısı önünde motosikletli bir grubun kavga ettiğini gördü. Onlara uyarıda bulunarak ayırmak isteyen Bahçecier, bu sırada G.A.. (18) tarafından bacağından, karnından ve kalbinden bıçaklandı. 3 bıçak darbesi alan Bahçecier, için çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bahçecier, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Evli ve 3 çocuk babası olan Bahçecier, için evinin bahçesinde mevlit okutuldu. Mevlide Bahçecier, ailesinin yakınlarının yanı sıra Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. Bahçecier’in yarın memleketi Tokat, ya da Antalya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Olaydan sonra kısa sürede yakalanan G.A. ise, ifadesinde "O an çok sinirli olduğunu ve isteyerek yapmadığını" belirtti.

(İHA)