Antalya'da Cinayet

Aksu'da bir kadının birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçakla öldürüldüğü iddia edildi.

Aksu'da bir kadının birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçakla öldürüldüğü iddia edildi.

İlçenin Çalkaya Mahallesi 105 Sokak'taki bir apartman dairesinde gece M.İ. (39) ile nikahsız olarak birlikte yaşadığı Nilgün Çay (33) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.İ, Çay'ı 5 yerinden bıçakladı.

Daha sonra evden ayrılarak bir gece kulübüne giden M.İ, elbisesinde kan olduğunu gören arkadaşlarının sorması üzerine Çay'ı bıçakla yaraladığını söyledi. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olaydan yaklaşık 2 saat sonra M.İ.'nin evine giden polis ekipleri, Çay'ı ağır yaralı olarak buldu.

Reklam
Reklam

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çay, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bu sırada gece kulübünden ayrılan M.İ. sabah saatlerinde polis merkezine giderek teslim oldu. M.İ.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Bu arada M.İ.'nin polise verdiği ifadede, Çay'ın 17 gün önce Adana'daki annesinin yanına gittiğini, bu sürede telefonla defalarca aramasına rağmen telefonu açmadığını, dün eve dönmesinin ardından kendisini aldattığından şüphelenmesi nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Öte yandan Nilgün Çay'ın önceki 2 evliliğinden 5 çocuğu olduğu, çocuklarından 3'ünün olay sırasında evde bulundukları, ancak uyudukları için olayı görmedikleri belirtildi. Çocukların olayı haber alarak gelen Çay'ın akrabalarının yanında bulundukları kaydedildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: