Antalya’da Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Rüzgarı Estirdiler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi modern ve geleneksel kültürünü yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil etmeye...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi modern ve geleneksel kültürünü yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Antalya Belek Rixos Otel'de düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Festivali’ne katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Gaziantep’i başarıyla temsil ederek Gaziantep kültürünün renklerini tanıttı. Gaziantep ekibi, yöresel el sanatları, lezzet değerleri, halk oyunları gösterileri, yöresel müziklerden örnekler sunduğu etkinlikte, fotoğrafları sergisi ve tanıtım materyalleri ile konuklara Gaziantep’in geleneksel ve modern yüzü en iyi şekilde anlatıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan Van, Mardin, Şanlıurfa gibi illerden ekiplerin katıldığı, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlere bölgenin tanıtımı için iyi bir fırsat olan festival çeşitli etkinlik ve aktivitelerin ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: