Antalya'da düzenlen fuhuş operasyonunda 36'sı şüpheli 60 kişi gözaltına alındı

Antalya polisi tarafından düzenlenen ‘batı hattı’ fuhuş operasyonunda 36 şüpheli ile fuhuş yaptığı iddia edilen...

Antalya polisi tarafından düzenlenen ‘batı hattı’ fuhuş operasyonunda 36 şüpheli ile fuhuş yaptığı iddia edilen 24 kadın gözaltına alındı.
Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir grubun yurt dışından getirdiği kadınlara fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Ekipler, yedi aylık teknik ve fiziki çalışmanın ardından, Antalya'nın batısında bulunan Konyaaltı, Beldibi, Göynük, Kemer, Tekirova, Kaş ve Kalkan’da fuhuş yaptırdığı iddia edilen örgüte yönelik ‘batı hattı’ operasyonu düzenledi. Operasyonda, 2’si kadın 36 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında, fuhuş yaptıkları ileri sürülen, aralarında yabancı Fas, Ukrayna, Rusya, Moldova ve Türkmen uyruklu kadınların da bulunduğu 24 kişi yakalandı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete getirilen kadınların, kucaklarında çocuklar ve ellerinde valizler dikkat çekti. Örgüt lideri olmakla suçlanan ve aynı suçtan şu an cezaevinde bulunan H.A.’nın eşi N.A.’nın da fuhuş yaptığı ve kadınlara müşteri bulduğu iddia edildi.
N.A.’nın, polis tarafından yurt dışına çıkarken yakalandığı öğrenildi. Emniyette sorguları devam eden zanlıların, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmekle’ suçlandıkları öğrenildi. Yabancı uyruklu kadınların sorgularının ardından sınır dışı edilecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz