Antalya'da Elektrik Kesintisi Yapılacak

Antalya'da 31 Ocak ve 3 Şubat tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Antalya'da 31 Ocak ve 3 Şubat tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, trafo bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 31 Ocak Perşembe günü 09.00-12.00 saatleri arasında Meydan kavağı ve Tarım mahallelerinin bir kısmı ile Perge Bulvarının bir kısmına elektrik verilemeyecek. Ayrıca 08.00-16.00 saatleri arasında da Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

3 Şubat Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında Kaş ilçe merkezi, Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy beldeleriyle, İslam, İkizce, Bezirgan, Sarıbelen, Hacıoğlan, Cavdır, Üzümlü, Çayköy, Aklar, Gelemiş, Lengüme, Yuvacık, Yeşilşemsi, Sinekci, Sütleğen köylerine elektrik verilemeyecek.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: