Antalya'da Ev Yangını

Antalya'da madde bağımlıların çıkardığı iddia edilen yangında bir evin çatısı tamamen, bir evin çatısı da kısmi olarak çöktü.

Antalya'da madde bağımlıların çıkardığı iddia edilen yangında bir evin çatısı tamamen, bir evin çatısı da kısmi olarak çöktü. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi'nde kullanılmayan müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın evin bitişiğindeki ve içerisinde kimse bulunmayan Ayhan Bektaş'a ait eve de sıçradı. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 itfaiye ekibi müdahale etti. Müdahaleye rağmen hızla büyüyen yangın nedeniyle kullanılmayan evin çatısı tamamen, Bektaş'a ait evin çatısı ise kısmi olarak çöktü. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından söndürülebildi. Yangında iki ev de kullanılamaz hale geldi. Evlerinin yandığını gören evde kalanlar, fenalık geçirdi. Polis ekipleri yangının, kullanılmayan müstakil evde zaman zaman konaklayan madde bağımlılarının çıkardığından şüpheleniyor. Muratpaşa Mahalle muhtarı İsmail Tacir, yaptığı açıklamada, mahallede terk edilmiş evlerde madde bağımlıların kaldığını ve sürekli yangın tehlikesi oluşturduğunu ifade etti. Tacir, mahallede kullanılmayan evlerin yıkılması gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: