Antalya'da Fuhuşla Mücadele Çalışmaları

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğünce fuhuş ve otostopçuluk olayları ile yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı, 164 kişiye toplam

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğünce fuhuş ve otostopçuluk olayları ile yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı, 164 kişiye toplam 27 bin 646 para cezası kesildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, 10-17 Eylül tarihlerinde Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçelerinde fuhuş ve otostopçuluk olayları ile mücadele kapsamında uygulama yapıldığı bildirildi.

Yapılan çalışma kapsamında "Fuhşa Aracılık ve yer temin etmek, zorla alıkoymak" suçlarından 2 kişinin yakalandığı, 2 mağdur kadının ise kurtarıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 2 kişiden 1'inin tutuklandığı, ayrıca 164 kişiye 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi uyarınca toplam 27 bin 646 lira idari yaptırım karar tutanağı düzenlendiği vurgulandı.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: