Antalya'da Güneşli Hava

Hava sıcaklığının 17 dereceye ulaştığı Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler kışın denize girmenin keyfini yaşadı.

Hava sıcaklığının 17 dereceye ulaştığı Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler kışın denize girmenin keyfini yaşadı. Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, il merkezinde hava sıcaklığı 17, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece olarak ölçüldü. Türkiye'nin bazı bölgelerinde soğuk hava ve kar etkili olurken, Antalya bahardan kalma günler yaşıyor. Güneşli havayı fırsat bilen ve Konyaaltı Plajı'nda yoğunluk oluşturan yerli ve yabancı turistler denize girdi. Bazı vatandaşlar deniz kenarında güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları da sahide yürüyüş yaparak kitap okudu. Kışın denize giren Ferit Habib, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki hava ve deniz suyu sıcaklığının çok iyi olduğunu belirtti. Fırsat buldukça denize girdiğini ifade eden Habib, "Böyle bir mevsimde havanın bu derece sıcak olması çok güzel. Güzel havanını ve denizin tadını çıkarıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: