Antalya'da Güneşli Hava

Hava sıcaklığının 18 dereceye ulaştığı Antalya'da, güneşli havayı ve hafta sonunu fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, denize girdi.

Hava sıcaklığının 18 dereceye ulaştığı Antalya'da, güneşli havayı ve hafta sonunu fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, denize girdi. Türkiye'nin bazı bölgelerinde soğuk hava ve kar etkili olurken, Antalya'da bahardan kalma günler yaşanıyor. AA muhabirinin Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden edindiği bilgiye göre, kentte günün en yüksek hava sıcaklığı 18 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece ölçüldü. Güneşli havayı fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, Konyaaltı Plajı'nda şubat ayında deniz keyfi yaptı. Bazıları denize girdi, bazıları da deniz kenarında güneşlenmeyi ve yürüyüş yapmayı tercih etti. Tatil gününü Konyaaltı Plajı'nda geçirenlerden Ahmet Çelik, sıcak havada ailesiyle deniz kıyısında olmayı tercih ettiklerini söyledi. Çelik, "Afyonkarahisar'da öğretmenlik yapıyorum. Yarıyıl tatili için Antalya'ya geldim. Hava çok güzel, biz de bunu değerlendiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz