Antalya'da Gürcü turistin şüpheli ölümü

Türkiye’ye iki ay önce turist olarak gelen 37 yaşındaki Gürcistan vatandaşı Paata Teidze, Antalya’nın Kemer ilçesinde bir işyerinin asma katında doğum gününde hayatını kaybetti.

Paata Teidze, Kemer’in Kiriş Mahallesi Sahil Caddesi üzerindeki çarşıda bir çantacı dükkanının asma katında arkadaşlarıyla birlikte geçen gece doğum gününü kutladı. Arkadaşlarının ayrılmasından sonra geceyi işyerinin asma katında geçiren Teidze’nin aşırı dozda uyuşturucu madde aldığı ileri sürüldü. Öğleye doğru işyeri sahibi S.A, işyerine gediğinde Paata Teidze'yi hareketsiz halde buldu. S.A.'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Teidze kurtarılamadı.

EŞYALARI ARASINDA EROİN PAKETLERİ BULUNDU

Reklam
Reklam

Olay yerinde şırınga, limon tuzu gibi eroin alımında kullanılan malzemelerin bulunması üzerine çağırılan Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Paata Teidze’nin çantasında kullanılmamış eroin paketleri, kullanılmış ve kullanılmamış enjektörler bulduğu kaydedildi.

Olay yerine gelen Teidze’nin ağabeyi 45 yaşındaki Spartak Teidze de, kendisinin de bir süredir Antalya’da turist olarak bulunduğunu belirtti.

Kemer Cumhuriyet Savcısı Muhammed Yasin Başbay tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Teidze’nin cesedi kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Anahtar Kelimeler: