Antalya'da Hava Durumu

ANTALYA (AA) - Meteoroloji, Batı Akdeniz'de iç kesimlerde orta kuvvette ve kuvvetli buzlanma ve don olayı uyarısında bulundu.

ANTALYA - Meteoroloji, Batı Akdeniz'de iç kesimlerde orta kuvvette ve kuvvetli buzlanma ve don olayı uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de hava az bulutlu ve açık, sabah saatleri puslu, iç kesimler sisli geçecek. Hava sıcaklıkları Antalya'da 18, Muğla'da 12, Isparta 9, Burdur'da ise 7 derece olacak. Rüzgar kuzey yönlerden, öğle saatlerinde ise güney yönlerden hafif kuvvette esecek. İç kesimlerde orta kuvvette ve kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor. Denizlerde ise rüzgar kuzey yönlerden, öğle saatlerinde güneydoğudan yönlerden 2 ile 3 Antalya Körfezi açıkları doğudan 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliğinin 0,5 ile 1,5, Antalya Körfezi açıkları 3 metre civarında olacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: