Antalya'da Hayvanat Bahçesinde Yavru Bir Deve Dünyaya Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde yeni bir deve yavrusu dünyaya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde yeni bir deve yavrusu dünyaya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en gözde hayvanat bahçelerinden biri haline gelen Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, yeni sakinlerini ağırlamaya başladı.

Yeni doğan yavrular baharı müjdelerken, hayvanat bahçesinin en yeni sakini yavru deve oldu. Yaklaşık 35 kilogram ağırlığında dünyaya gelen yavru deve oldukça sağlıklı. Bakıcılarının "Kuzey" adını verdikleri erkek yavru deve ile hayvanat bahçesindeki deve sayısı 5'e yükseldi.

Reklam
Reklam

Öte yandan hayvanat bahçesindeki farklı keçi ve koyun türleri de yavruladı. Cüce keçi ve Kamerun koyunu 4'er adet, Merinos koyunu 3 adet ve dağ keçisi 6 adet yavru dünyaya getirdi.

Yetkililer, yakın zamanda ceylan, geyik, maymun, ayı ve apollosa pony atının yeni yavrularının hayvanat bahçesi ailesine katılmasını beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: