Antalya'da hırsıza suçüstü

ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde sabah saat 04.30 sıralarında bir işyerine giren hırsızlık zanlısı, güvenlik kameraları sayesinde suçüstü yakalandı.

Olay, Korkuteli ilçe merkezindeki park içinde bulunan Osman Adrasan'a ait çayhanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çayhaneye giren M.S. isimli şahıs, güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, kameralara takılan M.S.'yi işyerinden çıktıktan sonra suçüstü yakaladı. M.S.'nin üzerinde yapılan aramalarda işyerinden 250 YTL değerinde çay ve 200 YTL değerinde giyecek aldığı tespit edildi. M.S., İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Antalya Cezaevi'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, ilçe girişleri başta olmak üzere, banka önleri, kamu binaları ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde miting alanını merkezden gözetleyebilmek için kameralı sistem kurduğu bildirildi.

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bir ay içinde hizmete girecek olan kamera sistemi ile başta banka ve kamu binaları olmak üzere giriş ve çıkışlar sürekli gözetim altında tutulacak.