Antalya'da Hırsızlık Operasyonu

Antalya'da çaldıkları motosikletleri parçalara ayırdıktan sonra sattıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da çaldıkları motosikletleri parçalara ayırdıktan sonra sattıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yavuz Özcan Parkı'ndaki falezlerde denize yakın bölümdeki kayalıklarda balık tutan vatandaşlar bir çuval içerisinde 23 adet plaka bulduklarını belirterek 155 Polis İmdat Hattı'na ihbarda bulundu.

Olay yerine gelerek incelemede bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, plakalardaki parmak izinden yola çıkarak yaklaşık 4 ay önce İ.Ş'yi gözaltına almış, İ.Ş'nin 5 motosiklet hırsızlığına karıştığı tespit edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.Ş'nin ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki bir depoya baskın düzenledi.

Reklam
Reklam

Baskında kent genelinde 20 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen M.Z, Ö.Ç, M.Ö, Ç.Ö. ve F.G. gözaltına alındı. Depoda yapılan aramalarda ise çok sayıda çalıntı motosiklet parçası bulundu.

Zanlıların çaldıkları motosikletleri yakalanmamak için şase numaralarını kazıdıktan sonra parçalara ayırarak sattıkları öğrenildi. Zanlılar arasında motosiklet tamircilerinin de bulunduğu bildirildi.

Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: