Antalya'da Hırsızlık Operasyonu

 Antalya polisi tarafından düzenlenen operasyonda, özellikle Akdeniz sahil bandında bulunan illerde otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Antalya polisi tarafından düzenlenen operasyonda, özellikle Akdeniz sahil bandında bulunan illerde otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 'Serdarlar Çetesi' olarak bilinen bir grupla bağlantılı olduğu iddia edilen 3 kişinin hırsızlık yaptığı bilgisini aldı. Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan ekipler, teknik takipler neticesinde belirledikleri adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 59 ayrı suçtan sabıkası bulunan M.S. gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda otomobillerden çaldıkları belirlenen ziynet eşyaları, saat, gözlük, ve para gibi çok sayıda malzeme ele geçirildi. Ayrıca zanlıların, hırsızlık yapmak için lüks araçları kullandıkları, bu araçlara yine çaldıkları sahte plakaları taktıkları tespit edildi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan T.Ş'nin cezaevi firarisi olduğu ve sahte kimlik kullandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: