Antalya'da Jet Ski Kazası: 1 Ölü

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin sahilinde meydana gelen jet ski kazasında, bir İsveçli...

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin sahilinde meydana gelen jet ski kazasında, bir İsveçli turist hayatını kaybetti.

Alanya'nın Türkler beldesinde 5 yıldızlı bir otele tatile gelen İsveç uyruklu Robert Jonas ljungman (47) ve arkadaşı Per Henry Ericson (35), kiraladıkları jet skilerle açıldı. İki arkadaş daha sonra deniz üstünde akrobasi hareketleri yapmaya başladı. Tehlikeli gösteri sırasında jet skiler çarpıştı. Kazada 47 yaşındaki ljungman yaralandı. Diğer jet skide bulunan Per Henry Ericson ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Alanya Özel Hayat Hastanesi'nde 12 ünite kan verilen Robert Jonas ljungman, böbrek ve karın boşluğunda meydana gelen iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, ljungman'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: