Antalya'da Modifiye Festivali

3. Antalya Modifiyeli Otomobil ve Müzik Sistemleri Festivali yaklaşık 150 modifiye aracın katılımıyla gerçekleştirildi.

3. Antalya Modifiyeli Otomobil ve Müzik Sistemleri Festivali yaklaşık 150 modifiye aracın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tuning07 Team Antalya Modifiye Topluluğu tarafından organize edilen, '3 Antalya Modifiyeli Otomobil ve Müzik Sistemleri Festivali' Minicity Canyon Otopark'ta düzenlendi.

Türkiye'nin değişik illerinden gelen araçlar arasında yerli ve yabancı modifiye araçların sürücler gösteriler sundu. Modifiye eden hız tutkunlarının araçlarını ilgi ile gezen Antalyalı gençler birbirinden ilginç arabaların nasıl modifiye edildiğini görme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Araçların ses sisteminin yanı sıra, çelik jant, kaporta ve tamponlara özel kaplama, motor ve eksozlara yapılan özel bakımlar ile araçların ses ve görüntüleri karşısında katılımcılar heyecanlı anlar yaşadılar.

Festival hakkında bilgiler veren organizasyon sorumlusu Cüneyit Durkut, etkinliğe Akdeniz bölgesinden 150'inin üzerinde modifiyeli aracın katıldığını söyledi. Yılda bir kez yaptıkları festivali bu yıl 2'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Durkut, "Amacımız modifiye tutkunları bir araya toplamak ve birliktelik sağlamaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ziyarete gelenlerde birbirinden farklı araçları görme imkanı buldu. Modifiye bir tutku ama bu tutkunun hiçbir zaman tehlike arz etmesini istiyoruz.

Buraya gelen arkadaşlarımın hepsi bunun bilincinde. Biz topluluk olarak hep diğer sürücülere hem de yayalara saygılıyız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: