Antalya'da Orman Yangını

Kemer yolu Çamdağ Tüneli üzerindeki ormanlık alanda çıkan yangın sonucu 400 metrekare alan zarar gördü.

Kemer yolu Çamdağ Tüneli üzerindeki ormanlık alanda çıkan yangın sonucu 400 metrekare alan zarar gördü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kemer yolu Çamdağ Tüneli girişindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede yayıldığı yangına vatandaşların ihbarı üzerine Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın alanının dik bir yamaçta olması nedeniyle yer ekiplerinin müdahale edemediği yangında alevler yangın söndürme helikopteri ile söndürüldü. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Reklam
Reklam

Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu yaklaşık 400 metrekarelik alanın zarar gördüğünü bildirdi.

Yangın nedeniyle Antalya'dan Kemer yönüne trafik, bir süre kontrollü olarak verildi.

Muhabir: Hüseyin Kanber

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: