Antalya'da Orman Yangınları

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, orman yangınları konusunda sivil toplum örgütlerinin hassasiyetini özellikle beklediklerini bildirdi.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, orman yangınları konusunda sivil toplum örgütlerinin hassasiyetini özellikle beklediklerini bildirdi. Vali Öztürk, yaptığı açıklamada, Antalya'nın orman yangınları konusunda çok hassas olduğunu belirterek, bu yıl yangınlarla iyi mücadele edildiğini ve iyi sonuçlar alındığını aktardı. Öztürk, ayrıca bunun yeterli olmadığını, bu yıl çok daha iyi sonuçlar beklediklerini belirtti. Önümüzdeki günlerin orman yangınları bakımından sıkıntılı günler olduğunu ifade eden Vali Öztürk, şunları kaydetti: "Yangınlarda çok önemli kayba uğruyoruz, büyük tehlikeler atlatıyoruz. Yerleşim yerleri risk altına giriyor. Yaban hayatı, doğal varlıklarımız yok oluyor. Zenginliklerimiz kayboluyor. Tek başına kamu görevlilerinin yapacağından ziyade, sivil toplum örgütlerinin de hassasiyetini özellikle bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: