Antalya’da Parkta Yoga

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anka Meditasyon işbirliğiyle yogayı sokağa taşıdı. Vatandaşlar parkta mantralarla yoga yaptı.Meditasyon hocası...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anka Meditasyon işbirliğiyle yogayı sokağa taşıdı. Vatandaşlar parkta mantralarla yoga yaptı.

Meditasyon hocası Seda Bağcan’ı vatandaşlarla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara Karaalioğlu Parkı orta miradorda yoga yapma imkanı sağladı. Bağcan, mantra eşliğinde yoga yaptırdı. Bazı vatandaşlar sahne önünde yoga yaparken, bazı vatandaşlar ise oturdukları banklarda etkinliğe katıldı.

MANTRA NEDİR?

Mantranın kelime anlamı zihni boşaltmak. Ses ve oluşan titreşimler aracılığıyla kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını, aklın hayallerden ve günlük safsatalardan kurtulmasını amaçlayan mantra müziği, zihni boşaltmak, konsantrasyonu artırmak, huzura ermek, zorluklardan kurtulmak için tekrarlanan hece, sözcük ve sözcük gruplarının melodiyle birleşmesi olarak tanımlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: