Antalya’da Sağanak Yağış

Antalya’da, dün öğle saatlerinden beri devam eden yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde şiddetini...

Antalya’da, dün öğle saatlerinden beri devam eden yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde şiddetini artıran yağış nedeniyle Lara bölgesindeki Çağlayan ile Güzeloba Mahallesindeki cadde ve sokaklarla Gazi Bulvarı'nda su birikintisi oluşurken, Zeytinköy bölgesinde bir ev, Altınova Mahallesinde bir depo sular altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla ev ve depodaki sular boşaltılırken, dün geceden bu yana maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte yaşanabilecek su baskınlarına karşı itfaiyede 30 ekibin 90 kişi ile iki vardiya halinde çalıştıkları belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: